Глумица Милица Зарић данас је актуелнија више него икад, а пут до срца публике пронашла је још пре више од деценије, када је глумила лик Љубице у првој српској сапуници "Љубав и мржња". Међутим, мало ко зна да потиче из глумачке породице и да јој је отац легенда те професије.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @milicazaric75

Наиме, она је ћерка чувеног глумца Драгана Зарића и сестра Ивана Зарића. Дипломирала је глуму на Академији драмских уметности у Новом Саду у класи професора Радета Марковића. Милица је и чланица ансамбла Београдског драмског позоришта.

- Мени јесте било лако да растем као дете познатог оца. Могу да кажем да је мој тата био божанствен родитељ. Није нас никад оптерећивао својим позивом и тек сада видим колико је породицу стављао на прво место. Пропустио је много улога и прилика, али је то радио свесно и никада му није било жао због тога. А био је стварно савршен родитељ - истакла је Милица својевремено, чији је отац Драган Зарић преминуо 2000. у Београду у 57. години.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @milicazaric75

Нагласила да терет његове славе није уопште осетила.

-Тај терет његове славе је било нешто са чим сам одрасла и то ме није оптерећивало већ ми је то било нормално и он се према томе постављао нормално. Није ме никад вукао на снимање, није ме никад вукао на пробе, мој брат (глумац Иван Зарић, прим.а) и ја увек смо имали заштиту, пажњу, васпитање и просто нсимо били запостављена деца. Моји родитељи су се бавили нама - закључила је.

Живи са супругом Предрагом Милутиновићем с којим има двоје деце Александра и Ану. Иако мајчинство захтева много одрицања Милица каже да успева да балансира између приватног и пословног живота. Потеклих година је одиграла маестрале улоге у пројектима попут: "Тајне винове лозе", "Беса", "Кошаркаша", "Жигосаних у рекету", "Проклетог пса".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Zaric (@k.o.zaric)

Милица има брата, Ивана Зарића који је српски филмски, телевизијски и позоришни глумац. Он је ожењен нашом познатом водитељком Иваном Зарић коју годинама гледамо на малим екранима. Из велике љубави која траје годинама пар има ћерке Катарину и Олгу.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из албума Бранка Милићевића Коцкице

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".