Он је коментарисао шта је истина, а шта није од свих информација које су се појавиле у медијима.

- Није истина да сам је затекао да конзумира наркотике и да смо се зато свађали. Није истина ни да сам задобио тешке телесне повреде. Гребала ме је и давила, имам лаке повреде меког ткива. Пријаво сам званично насиље у породици - рекао је Марко.

Фото: АТА Имагес/Ред ТВ принтскрин

 

- Истина је да ја нисам био ту крај ње да легнем крај ње да је утешим, због њене болести и муке кроз коју пролази. Зато је дошло до свађе. Нисам ваљда успео да је успавам, да будем адекватан, да је смирим, да јој кажем да ће све бити у реду. Тај дан је сазнала да има још једно обољење - васкулитис, пропали крвни судови. Сазнање да ти имаш тако нешто, сада ја хоћу да кажем да не знам да је ли из те муке тако нешто неко урадио, а ја сам у том набијеном осећају, афекту, свашта ми је речено, то пријавио. Али, ово кад видим у медијима да она каже да ми је служила као сурогат мајка, то ми је невероватно - објаснио је Булат.

На питање да ли ће се развести од Марије, Марко је рекао: "Видећемо од понедељка."

Фото: АТА имагес

 

- И даље је волим. Она је мајка моје деце. Њене изјаве нећу да коментаришем, нисам самог себе давио, нема везе. Видећемо од понедељка да ли ћемо се развести, данас у разговору са њом, нисам видео са те стране жељу да брак опстане. Ја желим да опстане због деце и љубави и да она оздрави, наравно да је волим, она је мајка моје деце. Када је неко изузетно болестан, незадовољан тиме да није добар партнер, не може због болести да пружи максимум, дође до оваквих ствари, мора доћи до разумевања - рекао је Булат.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из мог бутика - Миле Китић

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".