Прве заједничке фотографије овог новопеченог пара направљене су у Загребу, где су прошетали држећи се за руке и не остављајући много места сумњама.

Само неколико дана пре него што је јавност брујала  да се познати пар после 24 година везе растао, Данијела је објавила нову песму симболичног назива „Љубав не одустаје“, која као да говори о раскиду и изгубљеној љубави.

„И да не сване дан, и време да стане, да зауставим свет, све четири стране, да размакнем море, олује смирим све, ништа не вреди кад нема те. Више нисам ти сан, ал' дај ми мало наде, бићу сена сенама, да те нетко не украде. Можда догоди нам се, можда крене набоље, љубав не одустаје, непобједива је!“

Они су одувек важили за један од најскладнијих парова, поново је актуелно питање како то да се никада нису венчали с обзиром да су заједно били скоро тридесет година. Данијела је на ову тему својевремено испричала:

‒ Мислим да је то клише, фиока у коју некако сви покушавају да те угурају, тешко ми је да говорим о томе, ми смо већ годинама у вези. Само живимо своју љубав и желимо да је држимо даље од медија и јавности. Чим обучем нешто бело, медији то прогласе венчаницом. Некад ме је то живцирало, али сада већ знам од кога и шта могу да очекујем, па сам спремна као ГСС. Заправо, ствар је врло једноставна, нећемо се венчати и то је наша коначна одлука. Сама помисао на то код мене изазива клаустрофобију, све друго је лепо и слободно. Одувек сам волела да будем храбра и другачија, да се не уклапам у стандарде. Радује ме што сам сама себи верна.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".