Саша, иако је рекао Неди да ће доћи, ипак то није урадио јер је тог дана био у Опатији, где проводи скоро сваки тренутак свог слободног времена. Овог пута у Хрватској није био само како би се одморио већ и да би решавао проблеме административне природе. Он је тога дана коначно, и то после шест година од куповине куће, успео да је укњижи.

Фото: АТА имагес

 

Како тај поступак није могао да одложи, непосредно пред почетак промоције звао је певачицу како би јој објаснио у чему је проблем и извинио се због недоласка.

Неда је у књизи у поглављу "Саша П." до детаља описала и како је Поповић у пола четири ноћу упао у њену кућу у Сарајеву и тражио да се изјасни о њиховој љубави.

- Морао сам да будем начисто - да ли ти мене, Неки, волиш или не? - упитао је директно да није могло директније.

- Аууу, па ти си због тога дошао у четири ујутру... Да чујеш одговор! Могла сам ти и телефоном то рећи! Није требало да трошиш новац на гориво и цвеће - покушавала сам да будем духовита и да га мало насмејем. Гледао ме је смртно озбиљан. Таквог га дотад нисам видела.

Фото: Милена Анђела/Репринт Сабор

 

- Значи, не волиш ме! У реду, то сам желео чути - рече одлучно, устаде и крену према вратима.

- Ало, где ћеш? Куд си кренуо - брзо сам стала испред њега јер сам видела да је враг однео шалу и да ће тако уморан, у цик зоре, отићи. Гледала сам га у очи и изговорила гласно:

- А шта ако ти кажем да те волим? Шта ћемо сад?

Стајали смо код врата као два матора детета која се нешто инате и сваљују кривицу једно на друго. Поред врата, тужне, покисле фаце, деловао ми је још ситније, некако као дете, као мало покисло маче", написала је Нeда у књизи.

Саша Поповић се огласио тим поводом и рекао:

 - Видео сам да ме спомиње у књизи, шта да кажем, није баш тако како је написала. Није баш тако - рекао је Саша на почетку разговора.

- Као прво, ја мислим да бих могао да напишем књигу која би могла да обори све ове књиге са естраде. Не знам да ли би постојала икада продаванија књига у овој држави. Али, да износим интиму шта ми се дешавало у јавности пре Сузане, када са ким и како, није о-кеј. Не бих се тиме бавио. Али ок, свако има своје жеље. Оно што је написала је написала, али то није баш тачно - рекао је он.

(Курир/Нова.рс)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Одевне комбинације Саше Поповића из 90их: "Имам више гардеробе од свих певачица"

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".