"Пријаве стижу сваког дана. За неке улоге глумце ћемо бирати на самој аудицији, а неке смо унапред одредили. Како ствари стоје, Лукас ће сам себе играти на платну. То је својевремено радила Витни Хјустон. Реално, ко би боље Ацу представио од њега самог? Што се тиче његове бивше супруге Соње, занимљива нам је глумица Теодора Бјелица. Лепо изгледа, имају неке сличности...

- Ациног оца би требало да игра Мима Караџић. Ово су све само идеје за сада, ни са ким није договорено. Цецу не знамо ко би могао да глуми, али нам се чини занимљивом идеја да Аркана игра његов син Војин, јер јако личе -  открива продуцент Саша Мирковић, али око једне улоге имају проблем.

- Никако не можемо да нађемо довољно злу и негативне енергије препуну глумицу која би верно дочарала лик Лепе Брене, заправо Фахрете Јахић. Преко неких пријатеља дошао сам до врачаре из Злота, то је тамо код Бора, код које она иде да јој гледа у пасуљи не знам већ шта све не. Чак сам чуо да јој је и асфалтирала пут до куће. Брена се у целој причи спомиње само као неко ко је утицао да се Аци распадне брак са Соњом. Успела је у томе. Са друге стране, лепа улога морала би да се да Боби Живојиновићу, који је био сјајан спортиста, али му је једина грешка био брак са Бреном - прича Мирковић.

Подсетимо, Аца Лукас оптужио је Лепу Брену да му је бајала код хоџе са његовом бившом супругом Соњом Вуксановић, и да им је то доносило лошу срећу.

- Та сподоба не воли ни себе. Према томе, одсад ће да иде код њених хоџа по Босни искључиво да купује ћилиме. То је кретен са милионима у џепу иде да баја неке магије људима. Раном зором полива је разноразне воде које су могле озбиљно да ми науде-  наводно је Лукас писао у порукама.

- Ја сам вама само рекао ово што знате, као што и ви врло добро знате шта сте и какве сте огавне и непријатељске работе радили, пре свега мени, а онда и мојој породици. Од разних смештања, оговарања, потурања и олајавања мене пред мојим најближима, па до смешних вођења лаковерних жена, међу којима и моју најлаковернију, по разноразним пророцима, хоџама и осталим белосветским преварантима да бисте наудили, пре свега мени, пошто сам, чак и да не верујем у такве глупости, имао прилике да гледам бившу супругу како раном зором полива разноразне воде из флашица које су могле озбиљно да ми науде, само у случају да сам се, не дај боже, оклизнуо на влажне делове пофајтаног стана. Смешно, јадно и глупо - објаснио је Лукас тада за медије.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".