Певач Марко Булат, који је ових дана у центру пажње због скандала који је избио након што се физички сукобио са супругом Маријом, иза себе већ има једно брачно искуство. 

После развода је Булат често говорио да воли своју бившу супругу, те да му јако недостаје.

Фото: АТА имагес

 

 

-Заљубљен сам и даље у исту особу, на жалост. Постоје ствари на које човек не може да утиче, тако да тешко да ће на емотивном плану бити скоро нешто ново код мене. Мислим да је развод сада и папиролошки завршен, а ми нисмо одавно заједно – рекао је тада Марко.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Filip (@podvarak26)

 

Маја и Марко упознали су се када је она имала само 16 година, а Марко 20.

-Имала сам 16 година када су ме родитељи први пут одвели у ноћни излазак на сплав Лукас. Била је рација, мој отац се нашалио како ће полицајцима рећи да ме не познају јер сам малолетна, а тада је двадесетогодишњи Марко изјавио како ће он гарантовати за мене. Одушевио ме је и потпуно оборио с ногу том реченицом. Две недеље касније набавила сам његов број и позвала га да дође код мене кући- испричала је једном приликом Маја.

Марко и Маја венчали су се после шест година забављања и, упркос великој љубави, али и покушајима да уз помоћ вантелесне оплодње постану родитељи, та жеља им се није остварила.

- Имала сам 25 година када сам кренула на прегледе. Међутим, где год да сам отишла, лекари су ми понављали: “Иди кући, опусти се, није ти ништа. Млада си и здрава, десиће се. Реално, сви хормони и тестови које сам радила били су у реду - отворила је душу једном приликом.

- Одлучили смо да не губимо време и 2006. смо се подвргли вантелесној оплодњи. Међутим, све се неуспешно завршило. Другу смо покушали шест месеци касније и замрзли преостале оплођене јајне ћелије, али и она је пропала. Последњи пут сам отишла 2008. године али како, нажалост, ни тада нисам отала трудна, више нисам одлазила јер сам се мало разочарала. Одлучила сам да направим паузу, будући да ни ти хормони који се узимају током процеса вантелесне оплодње нису сасвим безазлени.

Ипак, Маја и Марко су се годину дана касније растали.

(Хелло)

ФОТО ГАЛЕРИЈА: Ненад Кнежевић Кнез - ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".