​Конзул БиХ у Франкфурту Адмир Атовић објавио је на свом Твитер налогу статус у коме прети акцијом стотина хиљада “Босанаца” који имају ратно искуство и да су поједини градови у БиХ пуни оружја.

- Сто тисућа Босанаца с искуством рата тренутно живи у Босни! Муниција у Коњицу и Горажду! Хаубице у Травнику! РПГ-ови у Хаџицима! Итд. Уздај се у се и у своје кљусе! Знају они да ово није шала и да босанска снага није мала маца! Еф. Велиц.. Алаху Екбер - наводи се у Атовићевом статусу.

 

 

У међувремену Атовић је спорти статус на Твитеру обрисао, свестан критике јавности. Поменути Атовић на друштвеним мрежама и раније је постављао статусе у којима се велича тзв. Армија БиХ и пропагирају ратнохушкачки ставови.

 

 

Дипломатски представници сваке земље па и БиХ, дужни су да своје активности и изјаве воде у складу равноправности и једнакости свих грађана, што ће рећи како саме БиХ тако и Републике Српске.

Остаје отворено питање по ком критеријуму СДА и политичко Сарајево бира личности које представљају државу БиХ у свету. За овако недопустиво понашање институције БиХ би требале ригорозно да одреагују.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".