Неда Украден је у биографској књизи "Зора је сванула" описала велику љубав коју је доживела са Сашом Поповићем. Она је открила како ју је јурио, долазио у четири ујутру у Сарајево како би је видео, док Поповић тврди да није све тако било. Изгледа да је заборавио како је осамдесетих за сарајевски Ас причао о њиховој вези.

Фото: АТА имагес

 

 

- Она је жена којој сам се увек дивио, наравно, мислим на физички изглед. Жене попут ње су ме одувек фасцинирале, али тајно - открио је на почетку интервјуа и наставио:

 

- Немам речи за њену лепоту, женственост, непосредност. Много је жена прошло кроз мој живот, лепе, популарне, шта ја знам каквих, али као она... - испричао је Поповић, који је открио да јој је за рођендан купио брдо цвећа. Тада су се сви чудили откуда Бренин хармоникаш с Недом, будући да се Брена и Неда нису баш готивиле у то време, али он томе није придавао значај.

Фото: Јутјуб принтскрин

 

 

Поповић је истакао да је био упоран да освоји Украденову.

- Ја Неду не да волим, то је мало рећи, ја је заправо обожавам. И, верујте, нема шта за њу не бих учинио. Рецимо, кад је долазила у моју кућу, на позив моје мајке Бранке, која Неду обожава, знате који је то пријем био! Била је окружена невиђеном пажњом. Моја мајка је од среће плакала, вели: "Е, моје дете, кад би ми ова жена била снајка..." Њој треба неко ко ће да буде стално уз њу. Онако крхку и лепу, волим је, верујте, као никога - причао је Поповић, а на питање какав ће бити крај велике љубави, одговорио је:

Фото: Репринт Саборр

 

 

- Мислим да ћемо се венчати. Дивна је, иако је много година разведена и слободна жена, није имала неких љубавних афера, никада, заиста. Без обзира на сву моју љубав, мора се признати да је то једина и права дама естрадног неба. За разлику од Саше, Неда је тада била тајанственија.

- Лепо ми је, то напишите, имам велику подршку од тог човека, пажљв је, забаван - чуће се кад буде време - кратко је рекла, а све се чуло три деценије после.

(Курир)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из приватног албума - Јелица Сретеновић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".