Не само да су годинама уназад добре колегинице, већ су дуго заједно седеле у жирију "Пинкових звездица" а након најновијих фотографија на којима је бивши дечко Леонтине Вукомановић у друштву Гоце Тржан "зли језици" би могли да кажу како би тако нешто могло пореметити однос две певачице.

Фото: АТА имагес

 

 

Наиме, како магазин "Стар" преноси, познати музичар Мики Перић који је и бивши дечко Леонтине Вукомановић освануо је на папарацо фотографијама у друштву Гоце Тржан па се види како се заједно упућују за један сто у кафићу где су попили кафу.

Фото: С. Сарић

 

 

Они су годинама уназад добри пријатељи а иза овог сусрета не би требало да се крије ништа дубље од тога будући да је Гоца годинама у срећном браку, а и бивши дечко Леонтине Вукомановић наводно је још увек ожењен.

Фото: С. Сарић

 

 

Да ли ће овај сусрет постати тема између две колегинице када се негде буду среле показаће се при једном од њихових будућих дружења, али Леонтина не би требало да гаји непријатна осећања према Перићу с којим се чак срела пре неколико година на концерту Вељка Кузманчевића.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Емина Јаховић у различитим издањима

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".