Рак

Ракови су несигурни и емотивно осетљиви. Веома им је стало до мишљења других људи и склони су све коментаре да схвате лично, а чак и малу конструктивну критику могу доживети као напад. Ови људи стално уверавају породицу и пријатеље да су довољно добри како би се осећали сигурно и заштићено, пише Index.hr.

Фото: Профимедиа

 

Девица

Девице су познате по интелигенцији и критичности према другима, па је можда изненађујуће да су заузеле високо место на овој листи. Ипак, ови су људи највише критични према самима себи и држе се највиших, а понекад и немогућих стандарда. Њихова перфекционистичка природа и стално преиспитивање својих речи и поступака руше им самопоуздање и чине их једним од најнесигурнијих знакова.

Фото: Профимедиа

 

Вага

Ваге су неодлучне по природи, а самим тиме и несигурне. Оне се желе да сваком свиде, али боје се да их људи не би толико волели када би изразиле своје мишљење и заузеле се за себе. Ваге увек желе да задовоље већину и да добију друштвено одобравање јер нису сигурне у своју процену, због чега су и доспеле на ову листу.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".