Након вести да је контроверзни певач, репер и глумац Ерон Картер пронађен мртав у кади, у 34. години живота, јавност је остала шокирана, те су убрзо почеле спекулаије о узроку његове смрти.

Фото: Профимедиа

 

 

Познато је да се певач суочавао са менталним проблемима и да је био зависник од наркотика, а његова животна прича крије мрачне тајне. Због тога је одмах пала сумња да је преминуо услед предозирања.

Фото: Профимедиа

 

 

- Службено, патим од поремећаја личности, шизофреније, акутне тескобе; манично сам депресиван. С овим се борим сваки дан - рекао је он једном приликом и показао бочице лекова које свакодневно конзумира.

Према писању страних медија, полиција тврди да је пронашла доказе који иду у прилог чињеници да се дрогирао, као и да је био зависник о удисању компримованог ваздуха из лименки.

Фото: Профимедиа

 

 

У његовом дому пронађен је велики број празних лименки компримованог ваздуха као и бочице са пилулама и разним лековима који се издају на рецепт. Ипак, није јасно да ли је предозирање разлог његовог утапања у кади, али полиција сматра би то могуће.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".