Проналажење паркинг места може да задаје праву главобољу возачима, а у последње време се неретко дешава да људи свим силама покушавају да сачувају себи место како би без проблема паркирали своје возило. 

Управо се овом идејом водио један возач на београдском насељу Баново брдо, који је одлучио да на крајње необичан начин сачува место за паркинг.

Наиме, како се види на фотографији објављеној на друштвеним мрежама, непозната особа је одлучила да на тротоар поставио сандук за муницију како би спречила друге возаче да се паркирају на том месту. 

Зелени, војни сандук за муницију калибра 7,62 некоме је изгледао као добар начин за одвраћање других возача од паркирања.

У коментарима испод ове слике покренута је права расправа. Док једни схватају и оправдавају овакав потез јер је, како кажу, једини начин да се нађе паркинг, други су изричити у томе да тротоар није приватно власништво и да нико нема право да ограничава друге постављањем разноразних предмета који онемогућавају паркирање. 

- Ја живим у овој улици, апсолутно не постоји други начин да било ко од комшија сачува улаз у своју гаражу. Ако се ништа не постави на тротоар, много људи из околних зграда стану на гаражу приватних кућа. Мислим да је боље ставити нешто на тротоар него звати паука са пуним правом и неком нанети штету - гласи један од коментара. 

- Све супер, док не поређа нагазне мине - гласио је други, шаљиви коментар.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".