Снајка од Мирослава Илића открила је детаље из живота певача: 

-То ми је девер. Његов деда и мог мужа деда су рођена браћа. Мајка му је умрла млада, пре него што сам ја дошла у Мрчајевце, а отац му је умро пре седам година - открила је екипи емисије "Метар мога села".

- Годину дана је млађи од мене, шиљкали смо се овде кроз летве, био је добар - нахвалио је Мирослава Илића, Мићо, брат од стрица и додао:

Фото: Предраг Митић

 

- Остао је исти, остао је приземан. Летео је, али није летео, оно као звезда. Могао је да стане са сељаком с' којим 'оћеш.

Они који добро познају певача знају да је за реновирање куће уложио богатство: 

- Не могу да растумаче план. Он им објасни, они... Цео дан су око тога били. Долазили су и други стручњаци нису могли да реше. На крају, прошле године, долазила је једна женска особа код нас, много је прошла, каже: "Свуда сам прошла али лепше урађено поткровље нисам видела" - испричао је Мићо и додао:

- Није батаљивана кућа, она је остала, само је проширена у вис и темељ, докле је копан, поред је наливен... Ћерка и зет највише долазе, пошто имају и базен доле... И зет обожава да дође, да види - каже Милена Илић снаја популарног певача и додаје:

- Раније је волео да дође, да среди двориште да почисти. Некада је помагао и родитељу око посла, око пољопривреде. Сад има ту неке људе који му одржавају и двориште и имање. Ево ту су његове шљиве, ту преко канала, то је купио пре неколико година. То је прво било његовог оца, он је то продао, па је Мирослав после купио, да се врати у његове руке.

Без обзира што је у пензији Мирослав још увек није одлучио да се пресели  у родни крај: 

- Има овде лепо сређено, али ја мислим лично да му је лакше тамо у Београду. Има он неколико стамбених објеката, шта ја знам... Овде је лепше лети - каже комшија Мирослава Илића који је његовом оцу док је био жив доста помагао.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".