Милица је у жижу медија упала тако што је направила профил на платформи за одрасле Онли Фанс, где зарађује од продаје голишавих фотографија. 

На питање Сање Маринковић "Да ли жена у браку треба да прихвати се*с и кад јој није до тога?", она је одговорила овако:

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ Kurir

 

- Моји мушкарци су све узели од мене, ја сам ширила ноге стално, волела, давала и све на све што постоји, и ону су од мене буквално узели све, и поштовање и љубав и новац. Значи ја сам само то што ја јесам, у тим тренуцима сам желела све, да то сија, да је то једна бајка, и мој принц кога сам ја нашла, и мој претходни партнер, и отац мог детета, али у томе нисам успела. Зато сам сада јако опрезна, и сада слушам и јако ми је занимљиво и учим јер из дана у дан када имаш тако лоше искуство у животу и када ти партнери на крају дана узму све што си ти зарадио са своје две руке и две ноге, а играо си само кошарку и направио ти пакао од живота другачије сада размишљаш, тако да да ли бих сада исто ја то радила, не бих. Да ли сам ја данас таква? Нисам - рекла је Милица Дабовић

Милица такође мисли да ако се мушкарцу не удовољи у браку да ће онда он наћи другу.

- А имаш и то, ако им не даш први пут он ће отићи и наћи ће другу. Наћи ће неког где ће да се испразни - додала је Дабовићева.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".