Овим поводом на друштвеној мрежи Фејсук опростила се и Наташина мајка Весна Пејовић, која је у масакру остала без наследника.

- О судбино проклета, три месеца како су вас крвници и њихови помагачи узели ваше тек започете животе. Наташа срећо моја, анђеле мајкин, срца нам пате, душа нас боли, а лека нема - написала је неутешна мајка Наташе Пејовић Мартиновић, а затим додала:

- Тражимо вас, замишљамо. Превише смо се грлили, па нам јако фале ваше руке и ваши пољупци.

Несрећна мајка Наташе и њених синова старих осам и 11 година, који су иначе, биле прве жртве помахниталог Цетињанина Вука Бориловића проклиње све што је остала без својих наследника.

- Анђели моји, лепоте, доброте наше, не би желела да вам наше сузе, бол и туга ремете ваш вечни сан, али туга је огромна, многи добри људи, а има их, тугују и плачу за вама - написала је Весна Пејовић испод заједничке фотографије своје ћерке и њена два сина, па наставила:

 

 

- Показала си срећо моја, да си достојанствена свог живота, јер си се борила за своја два анђела. Остаћете за сва времена у срцима добрих људи који су у вама препознали добре и племените особе. Ја се Нана, сине, борим, као што ме знаш, али се бојим да је ова борба претешка.

Весна Пејовић, затим је наставила са својом потресном објавом на којој је навела да своје вољене који су страдали од Бориловићеве руке воли највише на свету.

- Животи наши, сваки секунд је вама намењен. Волимо вас највише на свету - написала је бака дечака која је неутешна и након три месеца од највећег масакра у новијој историји Црне Горе.

Фото: В. К.

 

Испод ове њене објаве, њени пријатељи су само низали коментаре подршке, али и жаљења за брутално убијеном мајком и њеном децом.

- Покој им душу. Велика, велика туга и огромна бол, али морате бити јаки. Анђели нека вас чувају, а вама нека Бог да снаге да издржите ту бол - стоји у једном од коментара, док већ у другом пише:

- Нека вам драги Бог да олакшање у вашој туги. Ваше срце је рањено и оно крвари, нама је тешко и да замислимо колико вам је тешко.

Фото: Светлана Ђокић

 

Иначе, 7. новембра отац, бака, тетке, рођаци и многобројњи њихови пријатељи објавили су такође, тужне поруке на друштвеној мрежи поводом рођендана Машана Мартиновића, који би да је сада жив напунио 12 година.

Злочин који је потресао Цетиње, Црну Гору, али и цео регион, подсетимо, догодио се 12. августа, када је Вук Бориловић кренуо у крвави поход у ком је прво убио своје подстанаре Наташу Пејовић Мартиновић (35) и њена два сина, а потом и њиховог кума Милана Митровића (37), затим свог ујака Горана Ђуришића (54), а онда и комшије Рајка (56), Димитрија (81) и Даницу Дрецун (74), а на крају Данијелу (51) и њену сестру Александру Радуновић (52).

Фото: Инстаграм принтскрин/socijaldemokratecrnegore

 

Бориловић, иначе, кобног дана није хтео да се преда, па је у њега пуцала полиција, као и комшија Ненад Нено Калуђеровић, али чији је метак био кобан по њега још није утврђено.

Фото: принтскрин Фејсбук

 

- Први пројектил који је погодио Цетињанина Вука Бориловића испаљен је из полицијског пиштоља, показала је истраге Вишег државног тужилаштва у Подгорици - пишу црногорске Вијести и додају да се још увек не зна ко је испалио смтоносни хитац.

- Истражитељи, међутим, ни након три месеца нису утврдили из чијег пиштоља су испаљена преостала четири пројектила која су погодила масовног убицу 12. августа.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

(регион.ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".