Домаћа јавност узнемирена је снимком који се јутрос појавио на друштвеним мрежама и о којем бруји читава Србија.

На њему се види како је девојка која је дошла у радњу да замени оштећени миље плаћен 300 динара, и успут у тој истој радњи докупила ствари за још 3.000, добила батине.

Брутално је претучена, а незапамћени инцидент збио се, како се сазнаје с мрежа, у кинеском тржном центру у Лештанима.

Она је брутално претучена, а све је почело тако што је купљене ствари платила картицом а потом рекламирала миље, као што се и види на снимку.

Кад се први снимак појавио на мрежама, опис је гласио овако:

- Девојка је дошла да замени неко миље за сто у вредности од 300 динара и притом купила за 3.000 неке ситнице, ту код њих. Кад је дошла на касу и завршила с куповином, покушала је да замени производ на шта су они у радњи били нељубазни и опсовали је и она је бацила њима на касу то миље, кренула ка излазу и рекла им: Узећу вам једну јелкицу за ауто која је 100 динара као замену за ово миље, гласио је почетак описа запрепашћујућег видео-снимка из Београда који кружи друштвеним мрежама, а на којем се види како два мушкарца из те радње насрћу на девојку и туку је.

Тукли, вукли за косу, ломили зубе?

Опис даље гласи...

- На то је овај излетео иза касе, кренуо да је гура и даљу сцену сте видели на видеу. Притом у току оне туче, ако тако можемо да назовемо, девојци је узета кеса и разбацане све те ствари које је тада купила. Ставили су јој крагну у Ургентном, поломили јој зубе и има тешке телесне повреде.

 

Шта показује најновији снимак

У међувремену, на мрежама се појавио и нови сет снимака с надзорних камера на којем се види све - шта се догодило на каси и претходило нападу али и шта се догађало испред радње из које је једва успела да се ишчупа.

(Курир)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".