Domaća javnost uznemirena je snimkom koji se jutros pojavio na društvenim mrežama i o kojem bruji čitava Srbija.

Na njemu se vidi kako je devojka koja je došla u radnju da zameni oštećeni milje plaćen 300 dinara, i usput u toj istoj radnji dokupila stvari za još 3.000, dobila batine.

Brutalno je pretučena, a nezapamćeni incident zbio se, kako se saznaje s mreža, u kineskom tržnom centru u Leštanima.

Ona je brutalno pretučena, a sve je počelo tako što je kupljene stvari platila karticom a potom reklamirala milje, kao što se i vidi na snimku.

Kad se prvi snimak pojavio na mrežama, opis je glasio ovako:

- Devojka je došla da zameni neko milje za sto u vrednosti od 300 dinara i pritom kupila za 3.000 neke sitnice, tu kod njih. Kad je došla na kasu i završila s kupovinom, pokušala je da zameni proizvod na šta su oni u radnji bili neljubazni i opsovali je i ona je bacila njima na kasu to milje, krenula ka izlazu i rekla im: Uzeću vam jednu jelkicu za auto koja je 100 dinara kao zamenu za ovo milje, glasio je početak opisa zaprepašćujućeg video-snimka iz Beograda koji kruži društvenim mrežama, a na kojem se vidi kako dva muškarca iz te radnje nasrću na devojku i tuku je.

Tukli, vukli za kosu, lomili zube?

Opis dalje glasi...

- Na to je ovaj izleteo iza kase, krenuo da je gura i dalju scenu ste videli na videu. Pritom u toku one tuče, ako tako možemo da nazovemo, devojci je uzeta kesa i razbacane sve te stvari koje je tada kupila. Stavili su joj kragnu u Urgentnom, polomili joj zube i ima teške telesne povrede.

 

Šta pokazuje najnoviji snimak

U međuvremenu, na mrežama se pojavio i novi set snimaka s nadzornih kamera na kojem se vidi sve - šta se dogodilo na kasi i prethodilo napadu ali i šta se događalo ispred radnje iz koje je jedva uspela da se iščupa.

(Kurir)

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".