Поступање у случајевима малолетника је једно од најсложенијих у правосудној пракси. За процесуирање су задужени најискуснији тужиоци и судије, специјализовани за ову област.

Како је потврђено данас “Новостима”, Наставно веће одлучује о предлогу дисциплинске комисије - наредне недеље.

Незванично, не искључује се могућност искључења из школе, као и нешто блаже санкције - једнице из владања. Писаним путем, школа је обавестила родитеље ђака о инциденту и потреби да се њихова деца изјасне о целом догађају. Један родитељ се није одазвао позиву.

Фото: Твитер принтскрин/@ZoranIl77273998

 

Како су “Новости” објавиле у понедељак, у тешком инциденту који се одиграо 9.новембра у поподневној настави, Н.Ж (17) је измакао столицу професорки, која је потом пала на под. М.М. (18) и И.К. (17) су догађај снимали. Мобилним телефонима односно уживо, инцидент је преношен на Инстаграм сторију у једном, а вибер-порукама дељен у другом случају.

 

 

 

У тренутку када се у учионици одигравало насиље, син професорке био је на настави у учионици преко пута. Цело његово одељење је видно узнемирено због тога што је проживела мајка њиховог доброг друга. Како је за “Новости” испричала професорка М.С, снимак је добио и њен син.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".