Алекса је открио шта се све, за ово кратко време, променило у њиховом животу.

Фото: Принтскрин Инстаграм/balasevicaleksa

 

 

- Променило се скоро све. Колико год да смо били припремљени од првог дана, након што смо сазнали да чекамо бебу, опет се све променило, на најбоље, наравно. Сви су најиспуњенији, најсрећнији и најокупиранији Вером. Она тражи пуно пажње, али то не може да се пореди са љубави и срећом које свима нама пружа. Што се нашег (не)спавања тиче, откад је Вера на овој планети то је посебан дрил, мислим да смо истестирали све што је човек у стању да уради кад спава војнички у три смене, каже он.

Млађи Балашевић је открио и како је дошло до тога да своју ћеркицу назову управо Вера.

- Име нема везе са именом њене баке. Једноставно, Вера је добила име само по себи, и по њеном дејству. Прошла, 2021. година почела је тако што сам изгубио оца, а завршила се тако што сам сазнао да постајем отац. Она је била у буквалном значењу као вера у тим најтежим и најлепшим моментима... Вера је непобедива, истакао је Алекса.

На питање на кога мала наследница више подсећа, на маму или тату, Алекса је кратко одговорио:

- Наравно да можемо да проценимо, за то никад није рано. Личи на божјег анђела.

Алекса је истакао да се његова супруга Николина одлично снашла у новој и уједно најлепшој улози.

Фото: Принтскрин Инстаграм/balasevicaleksa

 

 

- Никана је једна од најодговорнијих особа које сам упознао. Не говорим то само зато што ми је жена и што је најбоља, већ зато што је она стварно фанатик за одговорност. Помажем јој највише, али она се прелепо сналази. Вера сваког јутра прича, покушава да оствари контакт, смеје се, понекад плаче... Тако проводимо дане. С њом никад није ни досадно ни напорно, каже он.

Балашевић је открио и како се осећао када је сазнао да се Николина породила и да су добили малу наследницу.

- Памтим то. Али искрено, не знам да објасним због чега, најмоћнији ми је био тренутак када ми се Никана неколико секунди после порођаја јавила на телефон да ми каже. То је било невероватно... Свети Апостол Матија, 22. август у 13:07. Амин, закључио је он за магазин "Хелло".

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".