Певачица Гоца Божиновска говорила је о односу са мушкарцима и том приликом дотакла се покојног супруга Зорана Шијана.

Гоцу је Шијан својевремено преварио са пријатељицом, а она је увек истицала да му је опростила прељубу. Сада је признала да јој ниједан партнер никада није веровао, иако су они њу варали.

Фото: Архива Новости

 

 

- Мени никад ниједан мушкарац није веровао, мој карактер се косио са мојим физичким изгледом у младости. Никад ми ниједан мушкарац у мом животу није веровао, увек је мислио да га варам, да имам другог, увек сам проверавана, моје патње, па доказивања. А ја тип жене која никад нисам ни помислила да преварим. Имала сам причу, нисам варала, обучем се и измислим, узмем телефон, седнем у ауто и нема ме до ујутру, седим код другарице. Безобразна сам била, нисам била слатка. Одем код другарице, пијемо кафу, он ме зове, пита: "Где си", ја кажем да сачека да изађем из ресторана, а ја седим у собним папучама и пиџами. То сматрам неким комплексом својим, откуд знам. Увек сам мислила да је он бољи фрајер него што сам ја риба. Увек сам себе гурала доле, а они најбољи на свету - рекла је Гоца у "Магазину Ин".

- Мислим да то ради 70% жена, оних 30% срећница воле и хвале себе - надовезала се Анабела Атијас, која је такође била гошћа.

Фото: Инстаграм принтскрин/miresijan

 

 

- Покушавала сам да изигравам маму, и маму и тату, обувала ципеле, изувала, умивала, ако попије, и дадиља, ко зна да ли је он дошао од друге неке жене. Ја сам претеривала, удавила људе. Схватила сам да мушкарци воле чврсту руку, као и жене. Мој муж је радио свашта поред мене, све сам му дозвољавала, увек сам налазила оправдања: "Нека му буде лепо, он само мене воли", будала, смејали ми се људи - открила је Божиновска.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".