Певач групе "Ин Виво" Невен Живанчевић доживео је језиву трагедију. Љубав са Невеном Драгутиновић након шест година окончала је њена смрт. Тај, 3. новембар 2012. године, када је настрадала у саобраћајној несрећи на углу Француске и Улице цара Душана, у Београду, памтиће заувек.

Певача је страшна вест задесила на турнеји у Бечу. Одмах се вратио у Србију, како би био уз њену породицу, а потом се од вољене опростио и на друштвеним мрежама.

 - Оног јутра кад ми је отац с очима пуних суза рекао да си синоћ погинула, тог тренутка је све у мени стало... Тог јутра сам и ја погинуо... Принцезо мог живота, тебе нема... Све сам могао да помислим, и да ћеш можда једног дана отићи, да ћемо се посвађати око глупости, све... али, да ће те неко убити и да ћу остати без тебе преко ноћи, то нисам могао. Пре три дана сам ти рекао оно што сам и много пута, а то је да желим да остарим с тобом. Ушао сам у наш стан, љубави, дозивао сам те, вриштао сам, плакао... Бацио сам се на кревет миришући твоје ствари. И шта сад? Ретки знају колико смо се волели, а још ређи ће то некад и доживети, јер знам да је ово била највећа љубав овог века! Половина мога тела је твоја, половина мога срца је твоје, живимо и даље заједно, нема краја. Љубим те, сну мој - написао је тада Невен који се повукао из јавности.  Неколико година касније група "Ин Виво" објавила је песму "Живот уназад", коју је Невен написао и у потпуности посветио Невени.

Фото: Принтскрин

 

 

- А ја живео бих сад, овај живот уназад, више те љубио, боље те чувао. А ја живео бих сад, ово мало година, са тобом уназад, заувек уназад - део је песме посвећене трагично преминулој Невени.

Након те песме, Невен се поново повукао из јавности, а са њим и други члан Игор, и прошло је много времена док нисмо чули нову песму овог двојца. Он је гостујући у једној емисији прошле године признао да је сада у срећној вези, први пут након 2012. године и да се коначно вратио послу.

 

 

Невена Драгутиновић (29) погинула је када је на њу на углу Француске и Улице цара Душана, великом брзином и са 0,98 промила алкохола у крви, налетио кошаркаш Кимани Френд (35) са Јамајке. 

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".