Певач је прокоментарисао актуелна дешавања у ријалитију. Оно што последњих дана највише пажње привлачи је брак Далиле и Дејана Драгојевића који је у озбиљној кризи.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга

 

Зоки Шумадинац открио је да је Драгојевићка варала свог мужа.

- Ја сам и те како приметио погледе, имам много тога да кажем што се тиче Далиле, али и за друге такмичаре. Добио сам приватне снимке. Што се Далиле тиче, имам свеже информације из Сарајева о њој. Ово је почела као нека игрица Далиле и Дејана, Цар је симпатичан, кренули су како су кренули. Али он је шармантан, баш је Далилине грађе. Она је бацила симпатије. Да је она сигурна у Цара, већ би оставила Дејана - почео је причу Зоки, па наставио:

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

- Имам поруке где пише да је она била прошле године у вези са једним типом из Сарајева. То сам добио од троје, четворо, чак сам звао тамо неког. Том типу је обећала да ће се развести, не могу да кажем чиме се бави, бави се нечим. Чим не кажем име, јавна је личност у питању. Има породицу. Уредница часописа за који радим је сликала неке ствари и послала... То је већ дошло у њихове медије. Видео сам само једну поруку, остале ако буду потребне... Не волим све да откривам одмах. - рекао је Зоки.

 

 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".