Наиме, Далила је недавно објавила на друштвеним мрежама да је  изгубила бебу и сада је описала како се осећа. Она је започела причу срећом коју је осетила када је сазнала да је трудна после четри године борбе.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга Оффициал

 

- Сви доктори су се скупили да честитају јер су знали колико нам је значила та трудноћа... Рекли су ми да дођем за два дана да проверимо Бету, она треба да буде дупла... Кад сам дошла после два дана није се удуплала само је скочила... Тад сам већ кренула да падам у глави... Доктор ме је увео у ординацију и рекао ми да нема лепе вести, а то су биле да се он опет повећао за 17 посто, али немој да губиш наду, рекао је. Рекла сам му да не могу да издржим у Сарајеву и да морам да идем кући. Он је кренуо да плаче и ту ми је била равна линија. Послала сам доктору поруку он ми је рекао да нажалост губимо, само ће то да оде, али да ми је срећа што нећу морати да идем на чишћење. Дошла сам кући и гледала у једну тачку, све ми се срушило у пар дана. Ја сам себи већ купила све ствари за труднице и оно за стрије, што сам кренула да мажем. Помислила сам да сам једина на свету којој се то дешава, а њега нисам смела да погледам у очи - рекла је Далила, па је наставила:

- Рекао ми је да ће ми бити лакше кад поделим то тамо, кад сам поделила, кренуле су поруке подршке. Јављале су ми се мајке које су губиле децу на порођају и остало...Одлучила сам да испричам све и помирила сам се са тим. После тога се дешава улазак овде. Константно чујем деца, дете, а ја имам 28 година - додала је Драгојевићка.

- Дај, бре, човече, нека ти бар ја будем пример за то - рекла је Станија.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Много сам се разочарала, толико сам се поистоветила са његовим мишљењем, сад ме толико то не дотиче... Синоћ ме је Решићка питала дал могу да се присетим сцене кад сам била најјача, то је било када сам изгубила тај плод. Причали су да сам јалова, да сам нероткиња, мислим пакао. Уђеш у болницу и видиш 50 жена које исто чекају да виде резултате. Они семе узму и спајају са ћелијама жене, ми смо хвала Богу добили осам. Рекли су ми да би била близаначка, вискоризична трудноћа. Ја сам потписала да буду две, јеб**а. Остале су нам замрзнуте четири сада. Да ти не причам што нисам била овамо прихваћена - закључила је Далила.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".