Џејмс је те детаље открио у интервјуу за GQ рекавши да је замолио Леонарда да дође на аудицију како би тестирао и видео постоји ли хемија између њега и Кејт Винслет, која је већ била добила улогу Роуз. Открио је притом како је глумац заправо мислио да је само дошао да упозна Кејт, али када је сазнао да ће читати сценарио с њом, одговорио је: "Мислиш да читам? Ох, ја не читам."

Фото: Профимедиа

 

Џејмсу је такав став засметао, па му је рекао да може да чита или да остане без шансе за улогу. Леонардо је након тога невољно пристао на то и да је атмосфера била јако непријатна и понашао се попут диве, све док Џејмс није викнуо "акција". Он се потом одмах претворио у Џека и у том тренутку је знао да ће Леонардо освојити цео свет. То се показало тачним и улога Џека лансирала је Леонарда у свет успешних филмова, у којем је успешан и 25 година касније.


Леонардо се ових дана нашао у центру пажње и због детаља из приватног живота, и то након што су шушкања да поново љуби постала све гласнија. Његово срце је наводно освојила манекенка Ђиђи Хадид, с којом је виђен у неколико наврата, последњи пут испред једног ресторана у Њујорку.

48-годишњи оскаровац и 27-годишња Ђиђи снимљени су док је он безуспешно покушавао да се сакрије испод тамног качкета и маске за лице, а она се скривала испод шала, али папараци су их на време уочили. То им је био први излазак у јавност након што су виђени како се заједно друже на забави поводом Ноћи вештица, на коју су стигли с Ђиђином сестром Белом, пријатељицом Ирином Шајк и трговцем уметнина Хелијем Нахмадом.

Фото: Профимедиа

 

Иако је познато да Дикаприо воли манекенке, занимљиво је да је Ђиђи старија од девојака с којима је досад излазио. Познато је да ниједна од његових бивших није била старија од 25 година.

Фото: Профимедиа

 

Такође, ако су гласине о њиховој вези тачне, ово ће бити први пут да излази са женом која има дете. Ђиђи је мајка девојчице Каи, коју је добила с бившим дечком, певачем Зејном Маликом, с којим је раскинула крајем прошле године.

Галерија: Титаник

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".