Певачица је низ увреда на Сашин рачун упутила на свом Инстаграм налогу.

Модни креатор није остао дужан певачици, па је узвратио на познат начин: 

Фото: В. Данилов

 

Саша је објаснио због чега је одлучио да тужи Дару.

- Пошто Радојка каже да има лову, дао сам пуномоћје својој адвокатици да се позабави целим овим случајем, па ће све своје увреде морати и да докаже. Ја њу нисам дирао у оном смислу како је она мене напала. То што она ради и шта прича и како се понаша, то је евидентно курвањски. То сви знају, није то ништа ново. Она је показивала п*чку на Инстаграму. То су дефакто чињенице, а ово што је написала за мене, то ће морати да докаже на суду или да плати за лажи и клевету. Нисам био ни строг кад сам је коментарисао како умем да будем, а сад се она нешто буни и вређа. Мораћу да је видим уживо на суду без филтера и фотошопа, само ми је то стрес. Катастрофа - поручио је Видић.

Певачица је на Инстаграм профилу уз Сашин снимак из градског превоза на Инстаграм налогу поручила следеће: 

- Ово распало, смрдљиво г*вно мене спомиње! Молим комуналну инспекцију да ово труло г*вно избаце из тролејбуса! Овако изгледа распала дрогирана тетка, која је кренула у јавни WЦ да тражи љубав свог живота! Дужна, ружна, предозирана и тужна, свима позната као Видићка пропала сидашица! Овако завршавају особе које сопствена злоба упропасти - написала је бесна Дара, да би после неколико сати спорни снимак и увреде избрисала, а затим снимак поново поставила па написала: - Креаторка на кинеске батерије љуља се у бусу. Не знам да ли игра уз неку лошу музику или је роба лоша. Јадно је да овакав дрогирани нерадник коментарише звезде. Видићка, пропала сидашице, хитно на лечење у Црну реку, па да лопата одради своје - поручила му је Бубамара, на шта јој је Видић одговорио:

- Опет Радојка! Ја да желим да се бавим сточарством, имао бих неку фарму и ваљао би се у г*внима као она, која је сва у фејку. Нек се врати у кокошињац под хитно! Фејк Радојка може, на пример, мало да се лечи. Нема разлога толико да се љути, јер нисам уопште претерао како бих ја умео и могао. Боље да ја не говорим шта знам о тој жени којој су фејк торбе и кофере запленили на аеродрому, па је носила ствари у у црним џаковима кући - поручио јој је креатор.

(Курир.рс)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".