Глумица је упоредила супруга са брендираном ташном.

Фото: Профимедиа

 

Брачни Пар Зита-Џонс и Даглас рођени су на исти дан, 25. септембра, у размаку од 25 година. Пар се 2013. године на кратко растао након Дагласове борбе с раком језика и дијагнозе коју је добила Кетрин - биполарни поремећај. Помирили су се 2014. године и глумица се за британски "Телеграф" осврнула на овај период.

"Немогуће је да прође без успона и падова ако живите с истом особом и будите се с њом сваки дан. Будим се уз Мајка готово 25 година. Волим што сам у браку, али кад размислите о томе, то је луда ствар", каже Зита-Џонс, па супруга упоређује с модним додатком.

Фото: Профимедиа

 

"Да ли ћеш се удати за мене? Наравно! Али онда о томе размишљате као о Шанеловој торбици на коју сте потрошили цело богатство, а заправо вам се више и не свиђа, па је понудите за продају", каже глумица.

Упркос турбулентној вези с успонима и падовима, Зита-Џонс каже да им је заправо јако добро у браку, међусобно се поштују и глумица додаје да никад није осетила да је он 25 година старији од ње.

Фото: Профимедиа

 

"Сећам се кад су људи говорили да кад будем имала 50 година, он ће имати 75, али то је само математика", каже славна глумица.

ФОТО ГАЛЕРИЈА:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".