Glumica je uporedila supruga sa brendiranom tašnom.

Foto: Profimedia

 

Bračni Par Zita-DŽons i Daglas rođeni su na isti dan, 25. septembra, u razmaku od 25 godina. Par se 2013. godine na kratko rastao nakon Daglasove borbe s rakom jezika i dijagnoze koju je dobila Ketrin - bipolarni poremećaj. Pomirili su se 2014. godine i glumica se za britanski "Telegraf" osvrnula na ovaj period.

"Nemoguće je da prođe bez uspona i padova ako živite s istom osobom i budite se s njom svaki dan. Budim se uz Majka gotovo 25 godina. Volim što sam u braku, ali kad razmislite o tome, to je luda stvar", kaže Zita-DŽons, pa supruga upoređuje s modnim dodatkom.

Foto: Profimedia

 

"Da li ćeš se udati za mene? Naravno! Ali onda o tome razmišljate kao o Šanelovoj torbici na koju ste potrošili celo bogatstvo, a zapravo vam se više i ne sviđa, pa je ponudite za prodaju", kaže glumica.

Uprkos turbulentnoj vezi s usponima i padovima, Zita-DŽons kaže da im je zapravo jako dobro u braku, međusobno se poštuju i glumica dodaje da nikad nije osetila da je on 25 godina stariji od nje.

Foto: Profimedia

 

"Sećam se kad su ljudi govorili da kad budem imala 50 godina, on će imati 75, ali to je samo matematika", kaže slavna glumica.

FOTO GALERIJA:

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".