"Шта жена уради човеку. Трчкара за њом, као привезак", гласио је један твит који се односио на Мрку и његову везу са Бекутом а он је, гостујући у једној емисији одговорио на ову прозивку следећим речима:

- То је највећа срећа. Сине, запамти још једанпут! Заљубити се, је велика срећа, а заљубити се у мојим годинама је највећа!

Фото: АТА имагес

 

Ана Бекута видео је поделила са пратиоцима на Инстаграму, те је инспирисана Мркиним речима, дала савет свим дамама.

- И, ако ми дозволите, девојке, да поделим с вама лекцију свог живота. Ако мушкарац осећа имало стида зато што вас воли, ако му смета што га неко назива папучаром због тога што вас воли, ако му је непријатно да понекад буде мало мање битан - бежите од њега. Или вас не воли или је несигуран. Не треба вам такав партнер. Прави мушкарац се не стиди љубави, није му проблем да придржи вашу торбу док се борите са животом, није му битно шта ће неко рећи и какав ће имиџ имати зато што воли баш вас -  написала је она и додала:

Фото: Инстаграм принтскрин/anabekuta1

 

- Не тражите им оправдања. Сакривање љубави и стид због љубави нема оправдања. Љубав не сме да се крије пред друговима, пред кафаном и пред светом. Када вас он искрено воли, он воли то и да покаже.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".