"Šta žena uradi čoveku. Trčkara za njom, kao privezak", glasio je jedan tvit koji se odnosio na Mrku i njegovu vezu sa Bekutom a on je, gostujući u jednoj emisiji odgovorio na ovu prozivku sledećim rečima:

- To je najveća sreća. Sine, zapamti još jedanput! Zaljubiti se, je velika sreća, a zaljubiti se u mojim godinama je najveća!

Foto: ATA images

 

Ana Bekuta video je podelila sa pratiocima na Instagramu, te je inspirisana Mrkinim rečima, dala savet svim damama.

- I, ako mi dozvolite, devojke, da podelim s vama lekciju svog života. Ako muškarac oseća imalo stida zato što vas voli, ako mu smeta što ga neko naziva papučarom zbog toga što vas voli, ako mu je neprijatno da ponekad bude malo manje bitan - bežite od njega. Ili vas ne voli ili je nesiguran. Ne treba vam takav partner. Pravi muškarac se ne stidi ljubavi, nije mu problem da pridrži vašu torbu dok se borite sa životom, nije mu bitno šta će neko reći i kakav će imidž imati zato što voli baš vas -  napisala je ona i dodala:

Foto: Instagram printskrin/anabekuta1

 

- Ne tražite im opravdanja. Sakrivanje ljubavi i stid zbog ljubavi nema opravdanja. LJubav ne sme da se krije pred drugovima, pred kafanom i pred svetom. Kada vas on iskreno voli, on voli to i da pokaže.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".