Мандић и Богдановић су били запослени у једној бањалучкој фирми и познавали су се, али је убици сметало то што се радне колеге нису хтеле дружити са њим, пише Српскаинфо. Извор је за Блиц објаснио како је Мандић до детаља испланирао убиство.

– Управо та изопштеност на послу је мотив убиства. Он је јуче раније завршио на послу и отишао је кући по руксак у који је ставио резервну одећу, те је понио и нож. Затим је руксак сакрио у кампусу и отишао да чека Богдановића када крене са посла – открива извор.

Када је Богдановић завршио са послом и кренуо кући, убица га је пратио те га први пут напао код тржног центра.

Фото: О.Матавуљ

 

– Он је ту насрнуо на њега и убо га ножем. Несретни младић тада покушава побећи од убице и трчи према бензинској пумпи. Због убода је вероватно већ био слаб и ту пада, а затим му прилази Мандић и више га пута убада ножем, пред бројним сведоцима – каже саговорник.

Додаје да након тога Мандић бежи у двориште студентског кампуса, а где је раније сакрио руксак.

– Ту се пресвлачи, а црвени дукс и другу одећу баца у канту за смеће. Он затим бежи према стану у којем је живио – истиче саговорник и додаје да је нож бацио у Врбас, где ће га данас тражити рониоци.

Према његовим речима, полиција је уз помоћ снимака са камера реконструисала његово кретање и он је пронађен у стану у у насељу Старчевица, где је и ухапшен.

(Блиц)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".