Гога је гостовала у емисији "Премијера Викенд Специјал" и том приликом се дотакла актуелних тема о љубавницама и свом бившем мужу са којим је остала у одличним односима:

Фото: АТА имагес

 

-Љубавница има милион, али и љубавника. Што се тиче мене, пуна сам љубави, али према сину и својим драгим људима. Емотивно нема ништа ново код мене, веровали или не! Не знам који су то опасни момци, то могу бити и спортисти, као што је био и мој бивши муж... Данас су модерни политичари, а не они мангупи који су били у моје време. Неки се распитују о мени, то сам и ја чула, али заиста нисам била заинтересована... Не видим добро, морам на корекцију вида, зато ми се нико и не свиђа. Поручила бих свима да не варају своје партнере, немојте ни по какву цену да остајете несрећни са неким ако га не волите. Боље се разиђите него да набијате рогове својим парнерима - насмејала се певачица.

Потом је истакла да је сину растанак супруга и ње врло емотивно доживео и испричала детаље о рођендану: 

- Биће баке и деке, друштво из вртића, једва чекамо да се лепо провеселимо! Биће то у играоници, биће свећица, балона, свега! Драго ми је што смо Урош и ја у супер односима, људи не схватају колико је детету тешко када се родитељи разиђу... Ми дајемо све од себе да будемо супер и да му ништа не фали, посебно је тешко када један од родитеља не живи у држави... - говорила је Гога.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Дара Бубамара - ретроспектива каријере

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".