На данашњи дан, 1991. године  Брена и Боба су венчали, а њихова свадба била је једна од најгламурознијих у то време и привукла је велику пажњу јавности широм читаве бивше Југославије.

Лепа Брена је због овог дивног повода поделила на свом Инстаграм профилу две фотографије са венчања. На њима се види да је љубав која је тад била велика, али и остала до данашњег дана. 

 

 

 

Лепа Брена је у више наврата у јавности говорила о фаталној емоцији коју је осетила при самом првом сусрету са Живојиновићем, који је тада био млади и перспективни тенисер. Како је сама годинама касније признала – заљубила се у његову слику у новинама. Мишићав, са крупним очима, Боба је освојио Бренино срце још пре првог сусрета.

Фото: В. Данилов

 

- Кад сам срела Бобу, допала ми се његова спонтаност и искреност и знала сам да као и ја нема много времена за губљење, јер су наше каријере тада биле у зениту. Рекла сам себи: " Сад или никад". Сећам се, упознали смо се после премијере првог дела филма „Хајде да се волимо“ у Дому синдиката. Упознао нас је Рака Ђокић– причала је Брена својевремено о првом сусрету са Живојиновићем.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Лепа Брена- ретко виђене фотографије са наступа и младости 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".