Na današnji dan, 1991. godine  Brena i Boba su venčali, a njihova svadba bila je jedna od najglamuroznijih u to vreme i privukla je veliku pažnju javnosti širom čitave bivše Jugoslavije.

Lepa Brena je zbog ovog divnog povoda podelila na svom Instagram profilu dve fotografije sa venčanja. Na njima se vidi da je ljubav koja je tad bila velika, ali i ostala do današnjeg dana. 

 

 

 

Lepa Brena je u više navrata u javnosti govorila o fatalnoj emociji koju je osetila pri samom prvom susretu sa Živojinovićem, koji je tada bio mladi i perspektivni teniser. Kako je sama godinama kasnije priznala – zaljubila se u njegovu sliku u novinama. Mišićav, sa krupnim očima, Boba je osvojio Brenino srce još pre prvog susreta.

Foto: V. Danilov

 

- Kad sam srela Bobu, dopala mi se njegova spontanost i iskrenost i znala sam da kao i ja nema mnogo vremena za gubljenje, jer su naše karijere tada bile u zenitu. Rekla sam sebi: " Sad ili nikad". Sećam se, upoznali smo se posle premijere prvog dela filma „Hajde da se volimo“ u Domu sindikata. Upoznao nas je Raka Đokić– pričala je Brena svojevremeno o prvom susretu sa Živojinovićem.

BONUS GALERIJA: Lepa Brena- retko viđene fotografije sa nastupa i mladosti 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".