Певачица Вики Миљковић је последње две године постала озбиљна предузетница - бави се продајом луксузних станова.

Пре неколико недеља организован је продајни дан у новом стамбеном комплексу који заједно гради са креативним директором Гранд продукције Сашом Поповићем.

У медијима се тада појавила вест да је певачицина фирма за један дан продала чак 50 станова, а Вики је у емисији "Звезде Гранда Специјал" потврдила ову причу.

Фото: АТА имагес

 

 

- Да, истина је, то је био тај продајни дан који је организовала моја фирма. Ми смо се дуго спремали за тај продајни дан, имали смо озбиљну маркетинг кампању. То је заиста озбиљан пројекат, једини који се гради на Бежанијској коси – рекла је Вики.

- Јесте, прелеп је поглед и фантастичан ваздух, заиста све. Ту се купује животни стил, а не само стан – одговорила је певачица.

Фото: АТА имагес

 

 

Водитеља је занимало да ли се Вики више обогатила од певања или продаје станова, а њен одговор је изненадио многе.

- Нисам се уопште обогатила, тек имам намеру да се обогатим! Никада нисам трчала за парама, то саветујем и мом детету, али и свим кандидатима. Радите и трудите се па ће све доћи на своје, паре нису једни мотив, али без њих не може. Радим часно и поштено, таква је моја карма да морам добро да се намучим за све у животу - закључила је певачица у емисији "Звезде Гранда Специјал".

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".