Дете број 1

Преко овог избора откривате да сте резервисана особа која је склона да крије своја осећања и емоције. Вероватно сте у животу патили и доживели трауму после које сте постали хладни и дистанцирани.

Дете број 2

Девојчица коју сте изабрали открива да сте особа са много психолошких блокада. Много сањате, маштате и фантазирате, али никако не предузимате акцију.

Дете број 3

Детенце које сте изабрали указује да сте радохоличар који не разликује дан и ноћ. Лењост вам је најгори непријатељ. Иако је амбициозност сасвим пожељна, ипак припазите да вас посао не натера да запоставите своје емотивне потребе, преноси Црнобело.рс.

Дете број 4

Избор открива да сте прави истраживач у животу. Ове особе су вођене жељом да откривају нове ствари. Стално сте у покрету и досада је нешто што не желите да осећате.

Дете број 5

Избор открива да сте особа која се лако заглави у сопственим проблемима. Склони сте жалбама и приговорима, па то смањује ваше шансе да објективно сагледате реалност. Време је да више размишљате о решењима.

Дете број 6

Дете које се љуља знак је да сте амбициозна особа. Не волите да упадате у рутину и мрзите претерано планирање. Потребно је само да више верујете у себе и своје планове.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".