Николсон је дошао на утакмицу кошаркашког клуба ЛА Лејкерс чији је велики фан, а пре уласка у дворану давао је аутограме бројним окупљеним обожаваоцима. Изгледао је добро и здраво упркос писању медија да је оболео од деменције. Он је био у друштву Реја (29) и помно пратио почетак сезоне ЛА Лејкерса који су играли против Голден Стејт Вориорса.

- Џек је изгледао веома срећно што се вратио. Он је амајлија Лејкерсима! Изгледао је одлично и био веома унесен у игру, све је помно пратио, сваку акцију, све! - рекао је извор за Е! Њуз.

Фото: Профимедиа

 

Осим Џека, било је још славних на овој утакмици. Адел, Ашер, Џастин Бибер, Кевин Харт, Џејмс Корден, Кид Кади, Лил Вејн и Флојд Мејведер Џуниор су гледали како Лејкерси побеђују Вориорсе резултатом 121:114.

Последњи пут Николсон је фотографисан у јавности у јануару 2020. године, када је такође присуствовао утакмици Лејкерса који су играли против њујоршких Никса.

Познато је да глумац води веома повучен живот, ретко даје интервјуе и папараци га углавном ухвате на утакмицама. Изузетак је направио када је дао изјаву о смрти кошаркаша Кобија Брајанта.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".