Према њеним речима са свекрвом је већ прошла 'турбулентно' раздобље несугласица, а тек је недавно напокон успела са њом да изгради довољно пристојан однос.

Након што су она и супруг пронашли своје одштампане фотографије, сазнали су да свекрва намерава да их пошаље на преко 100 адреса, од којих су њима многе непознате и ни не познају већину људи који ће их примити. Зато су је замолили да то не ради, али она је њихову молбу потпуно изигнорисала, као да их није ни чула.

Жена је на групи "Munsnet" објаснила и зашто јој је приватност толико важна, рекавши да се намерно удаљила од насилних чланова своје породице. Зато је пар и на венчање позвао само најдраже пријатеље, а своје фотографије никада нису делили ни на друштвеним мрежама.

Фото: Профимедиа

 

- Стварно ценимо своју приватност и не свиђа нам се што ради против наших жеља по милионити пут! - написала је.

- И ја бих на твом месту била љута, поготово ако сам је замолила да то не ради... - написала јој је једна корисница на Munsnet-у.

- Наставила бих да је виђам јер не бих желела да муж не може да виђа маму, али никад јој више не бих веровала и била бих пуно опрезнија са њом - додала је.

- То је потпуно непоштовање с њене стране - сложила се друга, преноси британски Мирор.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".