Девица

Вредни, амбициозни и аналитични представници овог знака, имаће у 2022. години више среће него у претходној скоро за дупло. На полсу вас очекује развој пројеката, сјајне идеје и развој планова који одавно стоје у месту. То не значи да ћете бити максимално посвећени полсу, јер ћете чешће него пре имати времена да се забављате са пријатељима, излазите, флертујете, а можда чак пронађете и нову љубав. Романса коју Девице започну у 2022. години могу имати светлу и блиставу будућност.

Фото: Депозитфото

 

 

Вага

Од самог почетка 2022. Вага ће осећати да је срећа на њиховој страни. Бићете активни на пољу каријере, преузимате иницијативу и борите се за своје амбиције. Бићете успешни у разним областима, а уколико с еу овој години одлучите за неки хоби, очекује ва значајан напредак. Отвориће се врата разним могућности, а ако искористите добро прилику, можете напредовати и на пољу финансија. У љубави је пуно страсти и романтичних момената, а неке Ваге могу се вратити бившем партнеру.

Водолија

На професионалном пољу догађаји ће се развијати брзо и занимљиво. Талас наглих промена може вас уплашити и узнемирити, али ће свакако бити нешто најдивније што вам се у скорије време догодило. Успећете да направите баланс између ума и срца, показујете бистрину и мудрост, али и емотивну страну у љубави и породичним односима. Донећете многе рационалне одлуке које ће имати сјајан ефекат на будућност. Успешно избегавате грешке и невоље на послу, а подршка најближих је никад боља и то вам посебно значи.

Фото: Депозитфото

 

 

Шкорпија

Нова познанства и драгоцена искуства очекују вас у 2022. години, предвиђа хороскоп. Шкорпије ће бити прилично активни у склапању пријатељства, али и узимању важних контаката који могу бити пресудни за успех на послу. Постижете добре резултате у многим областима, а посебно вас радује унапређење које може уследити у наредној години. На романтичном плану владају баланс и хармонија, а усамљене Шкорпије чека један занимљив и емотиван период, али на крају ће све бити попут бајке.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".