Откако је синоћ одјекнула вест да је глумица Анђелка Прпић у другом стању, све више интрига изазива онај део о томе ко је отац детета, односно нови партнер Анђелке Прпић.

Како су домаћи медији брзо пренели, затруднела је са најбољим пријатељем њеног бившег мужа, коме је требало да кумује на венчању.

- Анђелка је у петом месецу трудноће, а отац детета је некадашњи близак пријатељ њеног бившег супруга. М.Ж. и Дарио су били најбољи пријатељи и требало је да Дарио њему кумује на венчању са женом с којом је био 11 година, али пошто су се растали, до венчања и кумства није ни дошло - рекао је добро обавештен извор за Курир.

Упркос свим овим информацијама, није било лако сазнати тачан идентитет човека који је сада партнер Анђелке Прпић, али једна фотографија их је одала. У питању је извесни Марко Ж. а пре него што је ушао у романсу са глумицом годинама је био њен пријатељ, док је била у браку. Да ли су симпатије и тада тињале или су наклоност коју гаје једно према другом открили тек однедавно није познато. Ипак, дете које заједно чекају доказ је да шта год се међу њима догодило, није нимало неозбиљно, преноси Сторy.

Фото: Инстаграм принтскрин

 

Фотографија на којој можемо видети како изгледа партнер Анђелке Прпић и отац детета које она сада чека датира из времена када је глумица још била удата. Њен бивши муж не би имао право да се љути јер је брак увелико иза њих, иако је упитно да ли ће његов најбољи пријатељ то и остати. Марка наводно то тренутни нимало не занима, он је ван себе од среће што ће са Анђелом добити дете и целу породицу је обавестио о срећним вестима, иако су се и он и глумица надали да ово ипак неће стићи до јавности.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".