С обзиром на његов неконвенционални начин живота, и специфичан карактер, за многе је изненађење да чују да је Преле имао две ћерке, из ванбрачних заједница са две различите жене.

Управо то је својевремено истакла водитељка Марина Рајевић Савић, угостивши Прелета у својој емисији "Док анђели спавају" чија је тема била родитељство. Према њеним речима, многи би се зачудили када би им рекла да се певач остварио у улози оца, а он је одмах на почетку емисије истакао да му је драго што су му ћерке далеко од очију јавности, те је у наставку објаснио какав однос има са њима.

Фото: Јутјуб принтскрин/ Vlada i Bajka [official channel]

 

Открио је, између осталог, да према мезимицама није строг, да увек настоји да их забави, као и да се пред њима, иако су девојчице, не суздржава од псовања и гoвори као "на улици", истичући да имају искрен и квалитетан однос.

- Волим што су ми деца мало по страни. Дина се бави балетом. Милица је ђак, и са њом немам никаквих проблема. Обе ћерке живе са својим мајкама. Ја сам са тим женама живео. Код нас је слично је као да смо разведени, мада ни са једном нисам био у браку. Само је папир у питању. Ми имамо ту предност, или малер, да своју децу виђамо на телефонски позив. Релативно је лакше мени. Виђаш клинце кад теби одговара. Кад ти не одговара, слажеш да имаш нешто. Добро се слажем и са једном и са другом. И са мајкама такође. Немам никакав проблем - испричао је Преле том приликом.

Фото: Јутјуб принтскрин/Dok andjeli spavaju

 

- И ја сам ванбрачно дете, и то ми прија. Има веровање у народу да су ванбрачна деца деца среће, напредна, паметна, што се из приложеног не може рећи (смех).

- Не могу да схватим људе који кажу да не могу да се разведу због деце. Гадим се тога. Иначе, не видим никакав разлог да потписујем неки уговор о заједничком животу. Слободних сам схватања. Мислим да су то и моје жене схватиле.

Прилику да опишу свој однос са оцем у истој емисији добиле су и Прелетове принцезе.

- Мој отац има сасвим океј однос са мном. Апсолутно ме разуме, баш зато што има огромно животно искуство, и једноставно њему могу све да кажем. Увек може да ме саслуша и разуме. Занимљивије ми је кад сам са њим него са својим друштвом - рекла је Прелетова старија ћерка Дина, док је Милица истакла да је њен тата веома шаљив.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".