Како преноси италијански портал Фанпаге.ит, осуђеник је успео да побегне из болнице у Казерти, али је на слободи провео свега неколико сати, јер су га карабинијери после потраге ухапсили у близини аутобуске станице.

- Мушкарац пореклом из Србије довезен је у болницу у Казерти како би му се указала медицинска помоћ, али када је ушао у хол зграде он је успео да побегао - пише италијански портал и додаје:

- Његов нестанак је одмах регистрован и пријављен полицији у Казерти, која је хитро реаговала и послала допис Канцеларији за општу превенцију и јавну помоћ.

Након пријаве, постављени су контролни пунктови дуж сви јавних путева које би Србин вероватно користио за бекство.

- Инспектори су претражили и паркове између железничке и аутибуске станице и иза жбуња су угледали сакривеног мушкарца, који је према опису личион на бегунца из Србије - преносе медији и додају:

- Србин је имао и заштитну маску на лицу, а када су полицајци покушали да га легитимишу и приведу, пружао је отпор. Међутим, оперативци су успели да га савлађу и враћен је у затвор.

- Он се налази иза решетака због кривичних дела против имовине, јер је годинама пљачкао по Италији - пишу италијански медији.

(Курир)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".