Како се сазнаје, ухапшена су браћа Милошевић, која су иначе више пута до сад мењала имена, а према незваничним информацијама довођени су у везу са диловањем наркотика.

Они су приведени јуче у великој акцији полиције у Нишу због сумње да су повезани са троструким убиством у селу Моравац, међутим за сада није познато да ли против њих постоје други докази сем исказа ухапшеног Џонића.

Фото: Фејсбук

 

 

Милошевићи су од раније познати полицији, а прати их глас да су досад у више наврата мењали своја имена - управо због бројних кривичних дела која су починили.

Један од браће хапшен је 2011. године у великој акцији полицији, због сумње да је био део међународног ланца шверца кокаина из Јужне Америке ка западној Европи.

Подсетимо, полиција је пре неколико дана ухапсила Горана Џонића, пензионисаног ватрогасца, а на његовом имању је пронађена и већа сума новца. Полиција је прошала и пиштољ којим је почињен злочин.

Фото: МУП

 

 

 

Иначе, Горан, Гордана и Лидија Ђокић нестали су у ноћи између 25. и 26. септембра, када су се из села Моравац враћали у Алексинац. Њихова тела и спаљен ауто пронађени су шест дана касније. Горан је био власник мењачнице,а мотив ликвидације је користољубље јер се знало да са собом увек има већу суму новца.

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".