Ако желите љубав за цео живот, то ће са њима бити најтеже, скоро немогуће. Поприлично су хладне и са њима мушкарци морају пронац́и посебан приступ да би изградили озбиљну везу. Оне су врло избирљиве по питању мушкараца.

Фото: Профимедиа

 

 

Јарац

Жена Јарац углавном изгледа врло хладно, себично и неприступачно. Представнице овог знака често бирају старије мушкарце јер траже самоувереног партнера. Не воле да губе време на дуге романсе и мало их занимају лаке интриге. Да би освојио њихово срце, сваки мушкарац ц́е морати да уложи све напоре, пише 24седам. Јарчеви у вези могу дуго да крију своја осец́ања, а ни после неколико година нец́е показати колико воле партнера. Да, ове жене са муком изговарају нежне речи љубави, јер не воле да излажу своје емоције и држе све у себи.

Лав

Такође, Лавице су избирљиве и могу се сматрати непробојним знацима Зодијака. Оне добро знају своју вредност, јер су представнице овог хороскопског знака краљице које дефинитивно не желе да се мењају и нец́е толерисати ни најмање знаке непажње. И чим Лавица осети да је мушкарац не цени, радо ц́е нац́и замену.

Девица

Девице се такође могу уврстити на ову листу, јер су веома избирљиве у љубави. У почетку ц́е одвагати све за и против, а тек онда ц́е одлучити да ли ц́е изац́и на састанак или уц́и у озбиљну везу, па привлачење њихове пажње није тако лако. Девице воле да контролишу све, укључујуц́и и своја осец́ања. На почетку везе овај хороскопски знак ц́е се понашати као снежна краљица, јер се њихово срце и поверење морају заслужити, а осец́ања се морају доказати временом.

Рибе

Рибе јасно знају шта желе, али желе да све буде као у бајци: прстен, кочију и принца на бијелом коњу, јер су уверене да мушкарци треба да дају поклоне, да испуњавају сваку жељу и да преузму пуну одговорност за све. Да бисте освојили срце Риба, наравно, морац́ете да покушате, а након тога следи још један тежак задатак – задржати овај хороскопски знак. За њих је веома важно да им мушкарац показује бригу и пажњу.

(Крстарица)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".