Овај пун месец своју највишу, односно најудаљенију тачку достићи ће у ноћи између 6. и 7. јануара, седам минута после поноћи.

Овај пун месец стиже у знаку Рака, подсећајући нас да је време да се суочимо са својим емоцијама и ослободимо се непријатних осећања и нежељене енергије. У комбинацији са ретроградним Меркуром, који је на снази све до 18. јануара, ово ће без сумње бити врло хаотичан и турбулентан период.

На три знака Зодијака Вучји месец ће посебно утицати и донеће велике промене, како добре, тако и лоше.

Фото: Профимедиа

 

 

БИК

Ово је период у коме ћете од живота добити лекцију о томе каква би требало да буде ваш став и ваша комуникација са другима током 2023. године. Ово би могло да се догоди и на тежи начин, али једно је сигурно - доћи ће то одређеног просветљења у вама самима. Такође, можда ћете добити неке одговоре од живота у вези своје професионалне будућности и постоје велике шансе да ћете у потпуности променити своје усмерење.

БЛИЗАНЦИ

Ово је период у ком ће се ваши таленти и вештине на неки начин исплатити - добићете или неко признање или неочекивани, а фини добитак. Акценат је на томе да ће ваши квалитети бити препознати, искоришћени и успећете да их уновчите. Коначно ћете се осећати остварено. С друге стране, будите спремни да поставите неке границе у личним односма, и да испред свега ставите ментално здравље и лични раст. Такође, водите рачуна да не започињете никакве сукобе - ниједан се неће добро одразити по вас.

ШКОРПИЈА

За вас ће овај пун Месец бити као дашак свежег ваздуха, доноси вам осећај слободе и нове наде и циљеве, али и напредак у животу. Такође, очекујте много емоција, али и филозофских расправа и дебата са ближњима. Ако жудите за путовањима и авантурама, то не треба да вас чуди, ова месечева мена "слеће" у вашу девету кућу путовања. Ако имате прилике, обавезно отпутујте негде, макар и у оближњи град или село, то ће сасвим сигурно бити незаборавно искуство.

(Блиц Жена)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".