- Миланка је била наша муштерија, последњих годину дана. Ми држимо 30 коза, правимо млечне произовде и имамо башту. Пола људи са Космаја узима храну од нас - прича ова жена.

Истакла је и да је она лично правила храну за псе, те да сваки пут када би Виолета ишла на терапије носила храну псима. Кувала је хлеб, воду и поврће, пише Блиц.

- Они нису били гладни, хранила их је стално. Чистила бокс и после све то сликала и слала Миланки - додаје она.

Фото: Д. Миловановић

 

Напоменула је и да је током кобног догађаја заједно са три власничка пса био и цео чопор луталица.

- Ту је било пуно луталица, нису била само та три пса. Виолета је на лице места дошла по позиву комшинице. Тамо је затекла чопор паса, почела је да се дере и да их тера након чега су се они разбежали. Миланкине псе убацила је у бокс. Тада је и видела мртвог човека на поду, са поцепаним стварима како лежи крвав. Јадан човек - дрхтавим гласом прича мајка ухапшене жене.

Истакла је и да Миланка и Виолета никада нису биле пријатељице, нити да је Миланка плаћала њима било шта.

Фото: Јутјуб принтскрин/PG Mreža

 

- То је све било другарски, ја сам правила храну а Виолета је носила. Чула сам се са Миланком пре недељу дана, захвалила ми се што им тако правим храну и питала "шта желим да ми купи?" На шта сам јој ја одговорила да нам треба само уље за ћерку, јер јој много помаже - напомиње она.

Виолетина мајка открила је и да Миланка С., власница паса заправо не живи у Француској, већ да је отишла тамо на пар месеци код ћерке и унука.

- Мислим да живи у Београду, а да има викендицу на Космају али нисам сигурна. Нормална жена, имали смо нормалан однос са њом заиста никада није било проблема - прича наш саговорник.

Фото: Д. Миловановић

 

Додала је и да о ћерки није ништа чула од синоћ када је ухапшена, те да је у касним сатима само ишетала из куће.

- Она је устала и отишла одједном, није узела кола. Баш сам се зачудила, после ми унук јавља да је имала такав договор са полицијом - прича видно потресена мајка и додаје:

- Јадна моја Виолета и јадан тај човек. Нека суде како год хоће, само нек је она мени жива и здрава - закључује она.

(Блиц)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".