Данашњи празник, Бадњи дан Иван Маринковић прославља у ријалитију, док његова вереница прославља код куће.

- Иванова вереница једва чека да види Ивана. Нестрпљиво броји дане и месеце како би Иван напустио ријалити и био са њом. Све време се код куће нервира када га види у незгодним ситуацијама. Јелена не воли када се он свађа са осталим укућанима, јер то додатно утиче негативно на њено здравље - изјавио је добро обавештен извор. 

Фото: Принтскрин Јутјуб/Задруга Оффицалл

 

- Њих двоје након ријалитија планирају свадбу. Још увек није сигурно који ће то тачно датум бити, али чекају лепо време и његов излазак из ријалитија. Постоји могућност да се венчају већ и на лето уз најужи круг пријатеља - закључује добро обавештен извор за "Супер ТВ".

За разлику од њега, Мики Ђуричић није издржао па је прескочио ограду имања у Шимановцима, како би отишао у заграљај супруге Ангелине и ћерке Дуње.

- Микија су код куће дочекали супруга Ангелина и ћеркица Дуња због којих је једва чекао да напусти велелпно имање. Ангелини је тешко био пао растанак од Микија пред његов улазак у ријалити “Задруга“, али када га је угледала поново како крочи у породични дом синуло јој је Сунце. Мики као прави домаћин је све организовао и направио трпезу за госте- закључује добро обавештен извор близак породици Ђуричић.