Као бомба у јавности је одјекнула вест да је водитељ дао отказ, а гледаоцима ће дефинитивно недостајати на малим екранима. 

- Није то била лака одлука, али је Милан пресекао. Знате како кажу, Нова година је време за нове почетке и велике животне одлуке, а Милан је направио један од највећих резова у животу. До ове одлуке није дошло преко ноћи, наравно, него је Милан добро извагао пре него што је сео да поразговара са Милицом и Жељком Митровићем - испричао је извор

Фото: Принтскрин/Инстаграм/milanmilosevic_official

 

- Једноствно речено, Милану је била потребна промена након што је пуних шест година био везан за "Задругу", што као учесник што као водитељ. Ипак, власник једне телевизије је одмах контактирао Милана када се прочуло да напушта "Пинк", те му је упутио позив са понудом која се не одбија. Преговори су још у току, али се већа о томе да ли ће Милан на другој телевизији водити емисију која је везана за ријалити јер су то воде у којима најбоље плива или ће, поред тога, добити још једну емисију која се базира на познатима. Многи се не сећају тога, али он је каријеру и почео као новинар који је извештавао о звездама из домаћег шоу-бизниса - додао је извор.

(Блиц)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".