- Имао је породицу, били су срећни. Просто не могу да верујем да се овако нешто десило. Сви смо у шоку, ми као пријатељи, колеге, а породици не могу ни да замислим како је - каже један пријатељ.

- Нико од музичарових пријатеља и колега није могао за њега да помисли да би себи одузео живот. Пријатељи су убеђени да је живео нормалним, скромним животом и да је тиме био и задовољан - причају за Курир.

Од музичара се опраштају и на друштвеним мрежама са великим болом и тугом.

- Остала сам без текста. Почивај у миру нека те анђели чувају брате мој. Изгубити тебе првенствено као човека и пријатеља је велики губитак. Мој друже и брате мој нека те анђели чувају, почивај у миру!

- Нађи свој мир и почивај у њему драги наш,увек цу те памтити по ведрини и осмеху,прерано си напустио овај свет. Нема речи утехе кад одлазе вољени!

- Зашто брате?

СОС телефон за превенцију самоубиства

Национална СОС линија за превенцију самоубиства доступна је 24 сата дневно. Она је део пројекта Министарства здравља и Клинике за психијатријске болести "Др Лаза Лазаревић". На располагању је тим едукованих професионалаца из домена менталног здравља, који пружањем подршке и помоћи, саветима и интервенцијом у кризним ситуацијама раде на превенцији самоубиства.

Они којима је неопходна помоћ могу да позову на број 0800/309-309, опција 1.

Према последњем пресеку Републичког завода за статистику, током 2020. године самоубиство је извршило 895 особа.
 

(Курир)

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".