- Imao je porodicu, bili su srećni. Prosto ne mogu da verujem da se ovako nešto desilo. Svi smo u šoku, mi kao prijatelji, kolege, a porodici ne mogu ni da zamislim kako je - kaže jedan prijatelj.

- Niko od muzičarovih prijatelja i kolega nije mogao za njega da pomisli da bi sebi oduzeo život. Prijatelji su ubeđeni da je živeo normalnim, skromnim životom i da je time bio i zadovoljan - pričaju za Kurir.

Od muzičara se opraštaju i na društvenim mrežama sa velikim bolom i tugom.

- Ostala sam bez teksta. Počivaj u miru neka te anđeli čuvaju brate moj. Izgubiti tebe prvenstveno kao čoveka i prijatelja je veliki gubitak. Moj druže i brate moj neka te anđeli čuvaju, počivaj u miru!

- Nađi svoj mir i počivaj u njemu dragi naš,uvek cu te pamtiti po vedrini i osmehu,prerano si napustio ovaj svet. Nema reči utehe kad odlaze voljeni!

- Zašto brate?

SOS telefon za prevenciju samoubistva

Nacionalna SOS linija za prevenciju samoubistva dostupna je 24 sata dnevno. Ona je deo projekta Ministarstva zdravlja i Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević". Na raspolaganju je tim edukovanih profesionalaca iz domena mentalnog zdravlja, koji pružanjem podrške i pomoći, savetima i intervencijom u kriznim situacijama rade na prevenciji samoubistva.

Oni kojima je neophodna pomoć mogu da pozovu na broj 0800/309-309, opcija 1.

Prema poslednjem preseku Republičkog zavoda za statistiku, tokom 2020. godine samoubistvo je izvršilo 895 osoba.
 

(Kurir)

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".