1. Девица 

Девица је највећи хипохондар Зодијака. Најчешће ћете је срести у Домовима здравља и болницама. Стално иде на неке прегледе и умишља да је болесна. У неким случајевима то може прећи и у опсесију.

Зато стално чисти свој дом, свако мало пере руке, боји се вируса, бактерија, обавезно се вакцинише против грипе и затвара се у кућу када крене вал болести – од цревних вироза до вирусних обољења. И када вам треба помоћ јер имате високу температуру, нека вам не пада напамет позвати Девицу. То би је чак могло и увредити.

Фото: Профимедиа

 

2. Вага

Ваге су одмах иза Девица по умишљању болести. Нису паничари кад је у питању здравље, но здравствене сметње и склоност умишљању болести им помаже у нечему. Реч је о привлачењу пажње. Погледај ме, помози ми, буди уз мене, воли ме – болест Вагама служи из тих разлога.

Стога ће некад кашаљ претворити у озбиљан бронхитис, а температуру у опасну упалу плућа, надајући се да ће они који су јој битни потрчати према њој и пазити ју и мазити. Но доктору неће отићи, осим ако ствари не оду предалеко. Рећи ће, није то ништа, проћи ће, само буди уз мене, то ме лечи.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".